5 маски, които ще накарат лицето ви да засияе

Responsive image

Има толкова много видове маски за лице на пазара! Как можем да сме сигурни коя е подходяща за нас без да се налага да изпробваме всички?

 По-долу ще видите ТОП 5 маски, които не само хидратират и предпазват лицето ви от появата на акне, но и помагат за неговата сияйност дори в най-студените зимни дни!

1. THE BLACK MASK

Сигурно вече сте чували за популярната черна маска, която прави чудеса. В началото усещането при ‘‘отлепянето‘‘ не е много приятно, но красотата изисква жертви и малкото неудобство, което ни създава, със сигурност си заслужава след като я махнем. Сияйна и мека кожа без черни точки? ДА!

2. Glow Recipe - Watermelon Glow Sleeping Mask                             

Тази маска е ново откритие. Ще се пристрастите към нея именно заради блясъка, който придава на лицето. Какво по-хубаво от това да се грижиш за кожата си докато спиш? Маската не полепва по възглавницата, а на сутринта кожата изглежда перфектно дори без грим!

3. Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask

Хората се заблуждават мислейки, че всички мръсотии, които лицето събира през деня могат лесно да се измият с мицеларна вода, почистващо масло и силно търкане. Това съвсем не е така. Тази маска е голям "помощник", защото действа като магнит и почиства дълбоко скритите мръсотии от лицето, като го оставя меко и излъчващо здраве.

4. Charlotte Tilbury Instant Magic Dry Sheet Mask x4

Една любима маска за лице! Толкова добра, че всеки път след използването й носи усещането, че професионалист е почистил лицето. Маската е подходяща за жени на всякаква възраст, оставя лицето сияйно и стегнато.

5. Sephora Collection Holy Sheet Set

Пакет от всякакъв вид различни маски, подходящ дори за подарък на любим човек. Идеален е за хора, които тепърва навлизат в използването на маски, защото е лесно и забавно да експериментираш с тях, като накрая избереш най-любимият си вид!

 

 

Виктория Богданова

Виктория Богданова e на 19 години. Обича дългите разходки сред природата и обожава животните, особено кучетата, които имат специално място в сърцето й. Нейна страст са грима и всичко свързано с козметика. Харесва музиката, а през свободното си време гледа сериали и видеа в Youtube.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара