10 шопинг находки за 100 лв.

Responsive image

Макар Коледните и Новогодишни празници да са минали, шопингът си остава изходът от забързаното и натоварено ежедневие. Обикалянето по магазини е най-разтоварващата тренировка за всички дами. И като имаме предвид огромните суми, похарчени за да подаръци на близки и приятели, ще ви дадем няколко идеи за модерен и стилен, но в същото време не толкова скъп тоалет.

10 шопинг находки за 100 лв.

  Рипсен пуловер (Bershka; 25,95лв.)
  Семпла блуза, предлагана в няколко цвята – бял, черен, червен и т.н. Заради кройката на блузата (по тялото), може да я комбинирате с дънки, панталон и дори пола.

Джегинг панталон с висока талия (Bershka; 25,95лв.)
  Черният панталон е класика, а и отива на абсолютно всичко. Ще стои страхотно с новия ви рипсен пуловер, дори може да вкарате краищата му под талията.

Блейзър с мъжка кройка (Bershka; 19,99лв.)
  Ако си спомняте статията ни за зимните якета и палта, то помните, че и тази година на мода остават палтата с най-различна кройка. А може би широкото палто пасва точно на вашия стил?!

Боти със средно висок ток и украшения (Bershka; 19,99лв.)
  Ако не сте любител на обувките или просто нямате време да си харесвате и купувате различен тип за всеки тоалет, то решението са черните боти. Пасват на всичко, а ако желаете да сте една идея по-официални, може да заложите и на боти с нисък или висок ток.

Това са няколко идеи за цялостен аутфит. Разбира се, не е задължително всичките ви покупки да са от един магазин или една колекция. Също така понякога намалението си струва, друг път – не. Може да заложите на нова блуза и палто, комбинирани с минало годишните ботуши. Най-важното е да сте уверени в себе си и да имате собствен поглед върху модата.

Ани Кирова

Ани Кирова е на 20 години. Следва Книгоиздаване в СУ "Св. Климент Охридски". Вълнува се от интересния начин на живот - мода, пътувания, както и премиери на книги.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара